När: Fredagar ojämna veckor kl. 16-19.

Var: På bottenvåningen i Mariakyrkan.

Hur: Vi äter lite mat, och lyssnar sen till någon form av undervisning. Därefter umgås vi, spelar spel eller något annat kul. Kvällen avslutas med en aftonbön.

Varför: Även de första kristna samlades ofta för gemenskap och bön. ”De höll troget fast vid apostlarnas lära och gemenskapen, vid brödsbrytelsen och bönerna.” (Apg. 2:42)

Ansvarig:
Km Henrik Vestergård.

Vill du vara med?
Ta kontakt med Henrik, eller leta upp vår grupp på Facebook (UG i Mariakyrkan), där får du löpande information om våra samlingar.