Den 29 oktober 2016 vigdes Svienung Eriksen, av biskop Roland, till präst inom Missionsprovinsen i Sverige. Biskop Roland blev assisterad av de biträdande biskoparna Lars Artman och Göran Beijer, Samt biskopen i Selbstständige Evangelisch-Lutherische Kirche i Tyskland, Hans-Jörg Voigt och biskop Thor Henrik With från DelsiN (Missionsprovinsens systerstift i Norge), samt ett antal präster inom provinsen.
Sveinung Eriksen har studerat teologi vid Församlingsfakulteten i Göteborg och kommer att göra sitt pastorsadjungtsår här i Bohuslän/Dals lokalavdelning av Kyrkliga Förbundet samt i Johannes församling i Borås.

I Gudstjänsten installerades även Mattias Lindström som pastor för S:t Sigfrids trosgemenskap.

Sommarhemsvägen 4
451 44 Uddevalla ‎