Mariakyrkans församling i Uddevalla

Mariakyrkans församling i Uddevalla firar för närvarande gudstjänst på Lilla Norrgatan 9 i Uddevalla, i församlingen Fristadens lokaler.
Gudstjänst hålles varje söndag och helgdag kl. 15.00.

Tillförordnad pastor är Bengt Birgersson, bengt.birgersson@missionsprovinsen.se.

Kyrkorådets ordförande är Magnus Bogren.

23 sept – 17 sönd e Tref, gudstjänst, Tobias Olsson
30 sept – Den Helige Mikaels dag, högmässa, Bengt Birgersson. Kyrkstämma efter gudstjänsten
7 okt – 19 sönd e Tref, gudstjänst Tobias Olsson
14 okt – Tacksägelsedagen, högmässa, Lennart Nilsson